Tightser modell

Meld din interesse om å bli modell

Ønsker du å bli modell for Tightser? Vi ser regelmessig gjennom Instagram for å finne kandidater. Ønsker du å ta kontakt kan du enten sende oss en melding på Instagram eller kontakte oss her!

 

Fotomodell i Oslo

Modeller må komme til Oslo per nå for shoots. For å bli modell for Tightser kan man enten komme via modellbyrå eller være selvstendig, dette har vi ingen krav til. 

Hvordan bli modell?

Vi har ingen krav om å ha erfaring fra før, og heller ingen krav om at man kommer fra et modellbyrå. Når det gjelder å være modell for Jeanson har vi ingen krav til høyder generelt, men det kan hende det er krav til enkelte shoots hvor man må være over 165 cm. Det vi leter etter er å finne god match til merket. Siden vi selger turklær er det en fordel hvis trening er en del av din livsstil! Når man skal være modell til turklær er det viktig at man har evnen til å få frem god utstråling og treningsglede.  

Et av de viktigste tingene å ha i betraktning når man lurer på hvordan man kan bli modell for Tightser er synligheten din på sosiale medier slik som Instagram. Vi finner mange modeller gjennom Instagram, så en god instagram-profil å vise til er definitivt en fordel! Jo fler bilder av god kvalitet man har på profilen sin, jo lettere er det å se hvordan potensialet er til å bli modell hos Tightser. 

Generelle krav til å bli modell

Som skrevet over er det ingen krav om tidligere erfaringer om man har lyst til å bli modell for Tightser. Det vi forventer av alle modeller er en interesse i å fremheve klærne og merket på den beste måten, god utstråling og fleksibilitet, da vi alltid får nye lanseringer og vil trenge modeller som kan komme på oppdrag i Oslo på kort varsel. 

Modell for jeanson Jeanson modeller