Squat proof tights til dame

Topp 5 squat proof tights

Hva er en squat proof tights?

Squat proof treningstights betyr at tightsen har en viss tykkelse på stoffet som gjør at den ikke blir gjennomsiktig ved ulike treningsøvelser. Dersom undertøy synes igjennom tightsen ved øvelser som knebøy og markløft er tightsen dessverre ikke squat proof. Dette kan være svært sjenerende på et treningssenter fullt av andre mennesker. 

Vårt sortiment består hovedsakelig av squat proof treningstights med unntak av enkelte limited edtion farger i seamless materiale, hvor dette står opplyst i produkt-teksten. 

 

#1 Vortex Tights 2

Seamless treningstights til dame  Seamless treningstights til dame

 

 

#2 Essential Tights

Squat proof treningstights til dame  Squat proof treningstights til dame

#3 Scrunch Seamless Leggings

Scrunch seamless treningstights  Scrunch treningstights til dame

 

 

#4 Techna Tights

Treningstights med lomme. Squat proof  Squat proof treningstights med lomme

Techna Tights passer utmerket til både løping og styrketrening. Tightsen har to praktiske lommer som passer de største mobiltelefonene inkludert iPhone Plus. 

 

#5

Beige ribbed treningstights til dame  Beige ribbed treningstights til dame

 

Hvordan vet du at tightsen er squat proof?

Velg riktig størrelse

Det kan være forvirrende å lese produktanmeldelser hvor enkelte hevder at tightsen er squat proof, mens andre sier seg helt uenig. Dette handler stort sett om kunder som har gått ned en størrelse når tightsen føles stretchy, og ønsker en viss grad kompresjon eller hold-in effekt. Tykkelsen på stoffet spiller selvfølgelig en rolle, men stoffets elastisitet kan i enkelte tilfeller være veldig stretchy og du kan raskt bli fristet til å gå ned en størrelse. Du bør derfor velge din vanlige størrelse dersom du ønsker å unngå en gjennomsiktig treningstights. 

Se vår størrelsesguide her!

 

Knebøy test

Er du usikker på om treningstightsen er squat proof? Du kan enkelt finne ut av dette ved å utføre en knebøy foran et speil eller bruke kamerafunksjonen på telefonen.
Back to blog