Tights til gravide

Tights til gravide

Tights for gravide 🤰🏽

Trening og fysisk aktivitet som gravid er både bra og lurt. Det er lurt å trene med middels høy intensitet, og ikke utsette kroppen for alt for store påkjenninger. Det er derimot viktig og ikke utsette kroppen for unormale mengder stress gjennom trening. En rolig løpetur er en veldig god aktivitet for gravide for å bevare fysikken og føle seg bra. Dersom du i utgangspunktet ikke har trent mye skal du være forsiktig, men fysisk aktivitet i moderat intensitet er bare bra! I en artikkel i NHI skriver journalist Merethe Kvam blant annet at trening som gravid bidrar til en mindre komplisert fødsel og bedre selvfølelse. 

Å trene som gravid kan by på mange utfordringer, spesielt når det gjelder treningstøy. Det gamle treningstøyet passer ikke lenger, og du ser deg nødt til å kjøpe nytt. Hva skal du kjøpe og hvor får du tak i treningstøy egnet for gravide? Enten du skal trene eller bare trenger noe behagelig å ha på deg, er en deilig tights et godt alternativ.  

I Famme har vi et stort ønske om å produsere tights som kan brukes av alle målgrupper. Flere av våre kunder har vist oss at våre tightser kan brukes under svangerskapet. Basert på anmeldelser og tilbakemeldinger fra våre flotte kunder har vi laget en liste over tights som du kan bruke under svangerskapet!

Ribbed gravid tights

Famme har designet en tights spesielt for gravide, slik at den er tilpasset en større mage. Tightsten er i et ribbed materiale og har ekstra stretch, samt et tynnere midjebånd som ligger øverst på magen. Dette gjør at tightsten ikke sklir ned under trening. Gravidtightsten er også squat proof, sjekk den ut her!

tights til gravide

 

Ribbed seamless tights

Denne tightsen har lenge vært en favoritt blant alle våre kunder, og spesielt gravide kvinner med voksende mage. Den er ekstremt elastisk, så dette er tights du kan bruke gjennom hele svangerskapet. Ribbed seamless tightsen sitter tett inntil kroppen, hverken strammer på magen, sklir ned eller er gjennomsiktig. Dette er absolutt en tights du kan bruke både under og etter svangerskapet.

Gravidtights

 
Ønsker du flere tips eller anbefalinger? Sjekk ut vår produktutviklingsside på Facebook! Der kan du få tips og råd fra andre gravide kunder og dele meninger om våre produkter 🥰

Back to blog