Treningstights til deg med lange ben

Tights for lange ben

Treningstights til deg med lang ben

Det kan være vanskelig å finne treningstøy som passer perfekt til sin egen kropp da alle mennesker er forskjellige og har forskjellige lengde, form og fasong. Vi i Tightser synes det er superkult at alle er unike, men vi skjønner også at det kan føre til enkelte utfordringer når man skal lete etter den perfekte treningstights. Dersom du har lange ben og sliter med å finne tights som passer til deg er dette guiden du trenger. Her er noen av tightsvariantene våre som passer best til de som har litt lengre ben. 

Fleek Tights

Fleek tights er en elastisk og komfortabel sømløs tights som er laget av nylon, polyester og elastan. Den kjennes lett og myk på kroppen og passer for både hverdagsbruk og til trening.

 


Vortex 2 Tights

Oppfølgeren til vår bestselgende Vortex tights er litt tyngre og har mer kompresjon, og er fantastisk myk og komfortabel. Den er formende og fremhever feminine kurver, og har ekstra kompresjon i midjebåndet. En perfekt tights i høy kvalitet med litt ekstra lengde. Tightsen er ikke gjennomsiktig og den er squat proof.Scrunch Camo Tights

Scrunch Camo Tights kombinerer to favoritter; et trendy camo-mønster og vår bestselgende scrunch-detalj på baken for å gi en flatterende "peach bum". Den kombinerer feminint og edgy med seamless-teknologien som tar komfort og stil til et helt nytt nivå. Dette gjør denne tightsen til en perfekt statement piece i activewear samlingen din.

 

Techna tights

Techna tightsen er en utrolig praktisk tights, med lommer! De to lommene på hver side har plass til mobiltelefon, bankkort, nøkler eller andre ting du har med deg på trening. Tightsen passer derfor perfekt til løpeturer, der man ofte må ha med seg telefon og nøkler. Den praktiske lengden gjør at den passer fint for deg med lange ben. 

Praktisk løpetights for lange ben

Agility tights

Agility tightsen vår sørger for fantastisk komfort, på grunn av den avanserte seamless teknologien. Siden dette er en utrolig elastisk tights, passer den perfekt til både yoga og styrketrening. Selfølgelig er den også squat proof! 

 Sømløs og komfortabel tights

 

Back to blog