Tights til barn | Til jenter | Sport, trening og løping

Tights for jenter

Med det mangfoldige utvalget av tights som finnes der ute, kan det være vanskelig å finne én eller to som matcher dine preferanser. Mange ser like ut, men kvaliteten er ikke tilsvarende. For jenter kan det også være krevende å finne ut av hvilken tights de vil ha. Kanskje vil de ha noe fresht og trendy med en tights med farge, eller kanskje bare classy og sort. Valg av tights til barn er naturligvis også basert på aktivitet eller aktivitetsnivå hos søkeren. 

Les også: tights guide - alt du trenger å vite

 

Det er mange jenter som begynner å trene i ung alder, enten på grunn av gymtimene, fotballtrening, håndballtrening, turning, allidrett eller andre former for aktiviteter. Valg av treningstights til barn kan derfor være svært viktig for en god opplevelse. 

 

Treningstights for jenter

Til gymtimen eller crossfit treningen er det aller best å finne en tights som egner seg til trening, og spesielt et bredt spekter av ulike aktiviteter. Vårt utvalg av seamless tights er et godt alternativ til denne formen for trening. Disse er myke og har en god passform. Samtidig er seamless leggings svært komfortable og dens bevegelsesfrihet gjør den til muligens det beste alternativ når det kommer til variert trening. 

 

Vår Camo Tights er en seamless treningstights, som er både stilig og komfortabel. Den har den nyeste seamless teknologien fra Italia, som gjør at den oppleves som behagelig å trene i, eller bruke til hverdag. Den er utrolig god og myk mot huden, og den høye midjen gir en hold-in-effekt som strammer rundt livet slik at tightsen sitter bedre når man gjennomfører forskjellige treningsøvelser uten at den ruller ned. 

 

seamless treningstights for jenter som er god og behagelig mot hudenrød seamless tights til jenter, som har bevegelsesfrihet

 

Tights til sport

Det kan være mange som har en interesse for sport, eller er med på sportsaktiviteter som fotballtrening, håndballtrening eller turning etter skolen. En god sportstights er derfor viktig for at prestasjonen kan være maksimal. Uavhengig av om man trenger en tights til fotball, basketball, håndball eller annen sport kan en en av våre kompresjonstights være et godt alternativ. En kompresjonstights er en strammere tights sammenlignet med "vanlige" treningstights, og kompresjonen gir økt blodsirkulasjon som er bra ved restituering. Da den også er strammere, gir den også bedre passform slik at den sitter godt på kroppen. 

Les også: Beste kompresjonstights 2021

 

Et godt valg basert på våre kompresjonstightser kan være Rib Panel Tights. Denne tightsen er laget av et elastisk og fukttransporterende stoff av funksjonelt garn. Disse egenskapene gjør kompresjonstights perfekt for sportsaktivitetene, enten om det er høy eller lav intensitet. Denne tightsen kan brukes både på fotballtrening og til turning, men man kan også bruke den til hverdags og når man vil. Denne fungerer også veldig fint til skitur, eller skitrening. 

sort kompresjonstights med fukttransporterende stoffrød kompresjonstights egnet til sport og løping 

 

Tights til løping

Om man skal ha cooper-test i gymtimen, eller trene kondisjon er en god løpetights essensielt for å få en god treningsøkt. Famme har noen tightser til løping som ikke sklir ned under økten, samtidig som de ikke er gjennomsiktig. 

Les også: Beste løpetightsene 2021

 

Vår Essential Tights er en high waist treningstights. Stoffet er laget for å være mykt, solid og allsidig slik at det passer ypperlig til løping. Den er slitesterk, men elastisk med høy tetthet slik at det gir en perfekt passform med god kompresjon, slik at den sitter godt på under jogge- eller løpeturen. Tightsen er flatterende på alle kroppstyper, og har en anti-krøll effekt som gjør at materialet holder seg jevn og fin. Om det er ønskelig med en lignende tights med lommer, kan vi anbefale vår Techna Tights

 

rødlilla slitesterk løpetights med høyt livblå løpetights med elastisk stoff og god kompresjon

 

Tights med farge

Tights med farge er ganske trendy og populært, og freshe farger kan gjøre treningsopplevelsen litt morsommere. Famme har et rikelig utvalg av tightser med  farger. Les også: Hvilken farge skal jeg velge på tightsen?

 

lilla treningstights med stilrent og sofistikert utseenderosa leggings egnet til trening og yoga

 

Andre blogginnlegg:

Beste turtights 2021

Tights for lange ben

Hvordan vaske treningstøyet

Back to blog