Tights som skjuler svette

Hvordan fjerne svetteflekker og unngå synlige flekker

Fjerne gule svetteflekker fra hvite klær

  • For å bli kvitt svetteflekker og bleke klesplagget, anbefaler vi å ta på flytende vaskemiddel og legge det ut i sola
  • Bløtlegg først plagget i lunkent vann, hell så på flytende vaskemiddel rett på flekkene og gjør området vått med vann.
  • Legg det ut i solen, og etter en time, vask det med vann, skyll godt og tørk.

Hvordan finne tights som skjuler svette?

Dersom du skal drive med høyintensitetstrening og ønsker en tights du kan svette mye i uten å få synlige svetteflekker er det lurt å velge en tights i en mørkere farge og med fukttransporterende stoff. Mønstre, teksturer og print på tightsen kan også bidra til å skjule svetteflekker. Her er noen av våre tightser som er best på å skjule svette.

Fukttransporterende stoff

Den første kvaliteten man kan se etter når man skal finne en tights som skjuler svetteflekker er at tightsen er laget av stoff som er fukttransporterende. Det holder deg og tightsen tørr under treningsøkten og gjør sannsynligheten for sjenerende flekker mye mindre. Blant våre fukttransporterende tights er Rib Panel Tights favoritter som passer utmerket til intense treningsøkter.

Mørke farger

En annen god egenskap å se etter er at tightsen er mørk i stoffet. Flekker på mørke tightser er mindre synlige, så dersom du likevel skulle ende opp med noen små svetteflekker vil de ikke vises like godt. Gode alternativer da er blant annet Sky Leggings som kommer i en stenvasket sort, grå og mørk blå farge som alle vil skjule flekker godt. Victory Leggings kommer også i en rekke mørke farger og fukttransporterende stoff som gjør den utmerket til intense treningsøkter med mye svette. 

Mønstre og print

Mønstre og print på tights vil også hjelpe til å skjule svetteflekker bedre en helfargede tightser. Det er vanskeligere å se subtile flekker og fargeendringer i en tights som allerede har mye variasjoner i printet. Tie dye leggings i sorte er et bra eksempel på en type tights med mønster som skjuler svette godt. Marble leggings er også et god alternativ. Begge disse tightsene er mørke, mønstret og laget av fukttransporterende stoff.

 

Back to blog