Guide til tights farger

Hvilken farge skal jeg velge på tightsen?

Hvordan finner jeg riktig farge på treningstøyet?

Det å kjøpe treningstøy kan være både morsomt og vanskelig fordi det finnes så utrolig mye å velge i både når det kommer til fasong, funksjon og farger. Fortvil ikke, her er den ultimate fargeguiden til tights for å forhåpentligvis gjøre valget lettere for deg neste gang du skal kjøpe treningsklær. 

Lyse farger

Lyse farger kan ofte gi et mer feminint preg og dersom du skal trene ute i sola vil de ikke bli like varme som mørkere farger. Lyse farger kan også løfte humøret og gjøre treningsøkten morsommere! Ønsker du en mer feminin eller "soft" look kan en lys rosa eller ferskenfarget tights være midt i blinken for deg. Da anbefaler vi blant annet Elevate Wave Leggings 2 , Elevate Vortex Leggings 2 eller en ferskenfarget eller rosa Scrunch Tights

 

Mørke farger

Mørke farger ser ofte enten tøffe eller stilige ut, og vi mener at en sort tights er en tidløs staple som alle burde ha i garderoben sin. En annen fordel med mørke tightser er at de lettere skjuler svetteflekker, så dersom du er bekymret for det eller skal ha en spesielt intens treningsøkt kan det være lurt å investere i en mørkere leggings. Noen av våre favoritter er Vortex Tights 2,  Suave Tights og Ribbed Seamless Tights.

 

Sterke farger

Sterke farger vekker oppmerksomhet og kan også få deg til å føle deg mer energisk! Dersom du er av typen som liker å stikke deg ut i mengden eller trenger litt ekstra motivasjon til å få opp energien under en treningsøkt kan blant annet Ella Leggings.

 

Mønster

En mønstrete tights er bra for å både friske opp litt i treningstøygarderoben med noe unikt og kaskje litt mer spennende enn en ensfarget tights, samtidig er det utrolig mye gøy å velge mellom. En mønstret tights kan være en gøy statement piece, og man kan velge å mikse og matche med en stort utvalg av fargede, nøytrale eller matchende overdeler. Her er mulighetene mange! Noen av våre favoritter med mønster er Tie Dye Leggings og Camo Tights.

 

Matchende sett

Man kan så klart mikse å matche farger slik som man vil når det kommer til treningstøy, og det er mye rom for kreativitet på denne fronten! Vi synes likevel det er noe ekstra tilfredsstillende med et matchende sett, enten det er mønstret, ensfarget, sort eller hvitt. Ett av våre favoritt sett er: 


Back to blog