Vintertights til løpetur i kulden

De beste vintertightsene

Frister det lite å trene ute om vinteren? Da trenger du denne! 

For mange innebærer vintersesongen mye stillesitting, med snacks på bordet, en alt for digg sofa og diverse strømmetjenester som holder oss klistret til skjermen. Og når det er både kaldt, surt og vått ute, da er det ganske forståelig at man heller "utsetter" treningen til våren. 

Eller har mange rett og slett bare "glemt" den fantastiske følelsen man har i kroppen etter en skikkelig god økt ute om vinteren? Det er nemlig lite som slår den rå og ekte følelsen av å ha frisk luft i lungene, ømme muskler og kald nesetipp - og da, da er det deilig å slappe av da. 

Men hvordan kan man trene optimalt ute, når det er for kaldt å ha på seg de lette, tynne og stretchy treningsklærne? Jo, da gjelder det å ha en god vinter løpetights. En god tights for utendørs trening i kaldt vær kan være helt avgjørende for at man skal få mest mulig ut av vintertreningen. Man skal jo fokusere på treningen - ikke bli distrahert av bitende kulde.

 

Den beste vintertightsen 

Med høy funksjonalitet og egenskaper som pustende stoff, høy slitestyrke og solid passform, er denne løpetightsen et perfekt alternativ til høsten og milde vinterdager. Treningstightsen er laget med en børstet innside for å holde deg varm og komfortabel, samtidig som den har et høyt liv med snøring i midjen. Dette er den ultimate løpetightsen til vinter for dame, samtidig som den egner seg godt for utendørs styrketrening og andre aktiviteter utendørs. 

For kalde vinterdager anbefaler vi å bruke en ullstilongs under vintertightsen for optimal varme.

Vintertights     Tynn vintertights med snøring i midjen

     

Light thermal tightsen har:

  • Pustende stoff
  • Slitesterk
  • Squatproof (ikke gjennomsiktig)
  • Holder passformen
Back to blog