Turtights til dame

Beste turtights 2022

Er du glad i å gå tur i skog og mark? Høsten er kanskje den tiden som har best forhold til å gå tur og da er det viktig med gode klær. Enten om du liker å gå i skogen eller på fjellet. Vi har nå kommet med turtights som skal være et enklere alternativ som også tåler høy aktivitet. 

Les også: Tights guide - alt du trenger å vite!

 

Turtights

Våre turtights er både komfortable, fleksible og er et lettere alternativ fremfor turbukse. Den har god bevegelighet som gjør at den passer like bra til skogen, som den gjør til en fjelltur. Turtightsene har god passform og følger alle kroppens bevegelser. Det er god stretch i tightsen som gir god komfort.

 

Treningstights til høst og vinter

Light Thermal Leggings er en super tights å velge til høst- og vinterdager. Den har børstet innside, som gjør den perfekt til utendørs trening eller til en gåtur. Tightsen er høy i livet med snøring og holder deg varm på høsten og utover vinteren. Nederst på benet har den refleksdetaljer så du kan gå tur og løpe trygt i mørket. Disse detaljene er ton-i-ton (samme farge som tightsen). Finnes i svart og blå.

Les også: De beste vintertightsene

Svart vintertights til dame med børstet innside   Svart tights til vinteren med refleksdetaljer
   

 

Turtights til våren

Våren er på vei og det blir mildere temperatur og vær ute. Da er våre kompresjonstights et veldig godt valg. Det er fortsatt litt kjølig ute selv om solen skinner, og da er det viktig med en tights som fortsatt holder litt på varmen. 

Les mer om kompresjonstights!

 

Kompresjonstights med lomme bak

Ella Kompresjonstights passer supert til vanlige gåturer eller trening utendørs om våren. Tightsen har høyt liv med et bred og elastisk midjebånd. I tillegg har tightsen en lomme på innsiden av linningen som passer perfekt til enten mobiltelefon, airpods, nøkler og kort. Baklommen passer en iPhone 12.

Finnes i: Svart, Blå og Rød  

Svart kompresjonstights   Rød kompresjonstights

 

 

Kompresjonstights med to lommer

En annen kompresjonstights er vår Techna Tights. Denne er vår mest populære med to store lommer på hver sin side. Lommen er stor nok for iPhone Plus. Tightsen sitter godt rundt livet, med høyt liv og bred linning. I tillegg er den også squat-proof. Stoffet transporterer fuktighet og ser fint ut på alle kroppstyper og størrelser.

Finnes i: Svart, Mørk Grå, Lilla, Blå og Lys Blå

 

Svart turtights med lomme til mobiltelefon   Blå turtights med høyt liv og squatproof
   

 

 

 

Kompresjonstights med High Waist 

Essential Tights er en high waist tights som har mykt, solid og allsidig stoff. Den er squat-proof og anti-krøll-effekt, som gjør at den alltid holder seg jevn og fin. Denne er perfekt for trening utendørs. 

Finnes i: Svart, Lilla, Navy blå og Mørk Grå 

Svart kompresjonstights   Lilla kompresjonstights

 

Back to blog