Tights med høyt liv til dame

Beste treningstights med høyt liv

Beste tights med høyt liv

High waist treningstights er et av it-plaggene som har kommet for å bli. Den høye midjen fremhever de feminine kurvene og gir en ekstra hold-in effekt ved styrketrening, yoga eller løpingTightsene kan styles med alt fra t-skjorter, croppede overdeler og sports bh-er, og er derfor like perfekt til en hektisk hverdag som til en treningsøkt. I denne guiden har vi samlet noen av våre favoritter.

 

#1 Kompresjon tights 

Vortex tightsene ble raskt en av bestselgerne til Tightser, og det med god grunn. Treningstightsen er seamless som vil si at den er har en utrolig god pusteevne, fleksibilitet og holdbarhet. I nyere tid har vi forbedret den første versjonen av Vortex tightsen med et høyere nivå av Elastan som gir mer kompresjon under treningsøkten. Den nyere versjonen har i tillegg fått ekstra kompresjon ved midjen da vi har lagt til ekstra stretch og en ribbet tekstur. I Vortex serien finner du også vår Elevate tights som former og forbedre de feminine kurvene gjennom strategisk design. Tightsen er ikke gjennomsiktig under trening og squat proof.

Vortex seamless treningstightsVortex 2 seamless leggingsElevate vortex seamless tights til dame

 

#2 Tights med peach-bum effekt

Scrunch tights ble etter stor etterspørsel fra kundene våre en del av sortimentet. Treningstightsen har en søm på rumpa som gir en Peach-bum effekt som både løfter, former og fremhever de feminine kurvene. Tightsen sklir ikke ned under trening og er i tillegg squat proof, som vil si at du ikke trenger å bekymre deg for at undertøyet skal synes igjennom. Våre scrunch tights finnes også i en seamless versjon med en ribbet struktur i midjen som har blitt svært populær.

Scrunch treningstights til dame. Høyt liv med peach-bum effektSeamless scrunch treningstights til dame. Høyt liv med peach-bum effektScrunch camo leggings

 

#3 Hold-in tights 

Essential tights er en stilsikker klassiker som aldri går av moten. Tightsen har et elastisk stoff med høy tetthet som gir god kompresjon, og sikrer at den ikke er gjennomsiktig under en treningsøkt.

Essential high waist tightsEssential high waist tightsEssential hight waist tights

 

#4 Løpetights

Techna tights er en seamless tights som myk og behagelig med to praktiske lommer som gjør at den passer perfekt for løpeturer. Modellen er oppdatert etter kundenes tilbakemeldinger med et høyere liv og større lommer som gjør at selv de største mobiltelefonene nå passer. Sømmene er gjennomtenkte og designet for funksjon og syns skyld.

Løpetights til dameLøpetights til dameLøpetights til dame

 

#5 Ribbestrikket seamless tights 

Den siste tiden har treningstightser i ribbestrikket stoff blitt utrolig populært, og det enkle men stilfulle designet på tightsene viser nettopp hvorfor. Vår Ribbed Seamless tights er en sømløs treningstights laget i et ribbestrikket stoff som er svært komfortabelt. Stoffet har en 4-veis stretch som vil si at tightsen former seg naturlig etter kroppsfasongen og er fleksibel. Ribbed detaljene og signatur V-shapen på baksiden er med på å forme og gi et naturlig løft på rumpa. 

Ribbestrikket treningstights til dameRibbestrikket treningstights til dameRibbestrikket treningstights til dame

 

 

Back to blog