Tights med lomme - hold-in, høyt liv, på lår eller rygg

Beste tights med lommer 2021

Lurer du på hvor du kan få tak i tights med lommer? Hos Tightser har vi et godt utvalg av tights med lommer i mange forskjellige stiler. Vi vet alle hvor irriterende det er å løpe med telefonen i hånden fordi du ikke har noen plass å legge den. Mange av oss ender gjerne opp med å legge den i sports-BHen, her blir telefonen gjennomvåt av svette. Løsningen på dette problemet er å kjøpe seg en tights med lommer! 

Under finner du noen av våre favoritt tights med lommerTa en titt på Tightser sin nettside for enda flere tights med lommer. Vi er sikre på at du finner en som faller i smak! 

Treningstights med lomme på låret

Tights med lommer på låret

Techna Tights er en enkel og stilig tights med to store og praktiske lommer som passer alle mobiltelefoner. Denne tightsen er et must i en hver garderobe. Tightsen har lommer på begge sider som gjør det enkelt å få med seg de viktigste tingene på trening. Stoffet transporterer fuktighet og ser fint ut på alle størrelser og kroppstyper.

 • Lommer
 • Squat proof
 • Høyt liv 
 • Bred linning 
 • Velg din vanlige størrelse! Finnes i XS, S, M, L og XL.

Kommer også i fargene mørkeblå, lyseblå, lilla og mørkegrå. 

Kompresjonstights med lomme til mobil

Kompresjonstights med lomme bak, hold-in, høyt liv
Ønsker du en kompresjonstights med høyt liv og en lomme til å legge fra seg mobiltelefonen er Ella kompresjonstights perfekt for deg. Denne tightsen har god hold-in effekt og sklir ikke ned under trening. Dette gjør at den egner seg godt til løping, CrossFit og styrketrening. Den har en lomme på innsiden av linningen som passer til en mobiltelefon, kort, nøkler og AirPods. 
 • Høyt liv 
 • Mobillomme 
 • Hold-in
 • God stretch 
 • Finnes i XS, S, M, L og XL. 

Kommer også i fargene svart og lyseblå. 

Lomme på ryggen

En annen tights med lomme til mobil og som er utrolig praktisk er Shine Tights: 

svart tights med lomme til mobil
Det som gjør denne tightsen til en favoritt er at den har en praktisk og stor lomme bak som gir god plass til mobil. Slik kan man virkelig "shine" på trening uten å tenke over å låse fra seg mobilen eller legge den fra seg ugunstige steder mens man er på tredemølla. Dette anses som en god tights som kan bruke til alle slags typer trening, men spesielt er det en god løpetights med lomme. 

Tights med lomme

Tights med lomme på låret, høyt liv

Rib Panel Tights er perfekt for enhver treningsform, alt fra lav til høy intensitet. Tightsen er ikke gjennomsiktig. Dette gjør den perfekt til løping, treningsstudio, yoga, CrossFit eller bare en tur til matbutikken. Du bestemmer! Om du leter etter en allsidig tights med lommer er denne tightsen perfekt for deg. Tightsens design er med på å forme og fremheve de feminine kurvene, samtidig som den har høyt liv, lommer og en bred linning som gir god hold-in effekt. Man kan ikke gjøre noe annet enn å elske den! 

 • Squat proof 
 • Lommer 
 • Høyt liv 
 • Finnes i XS, S, M og L. 

Kommer også i fargene svart og rød. 

En annen god treningstights med lommer er vår Tie Dye Leggings: 

tights med lomme
Dette er en utrolig praktisk og kul treningstights med lommer. Hvis man vil skaffe seg en tights med lomme til mobil men som samtidig har et stilfullt og lekkert design, er Tie Dye Leggings tightsen du har lett etter.  Dette er et mønster alle vil kle og man kan matche det med utrolig mye. Stoffet transporterer fukt effektivt samtidig som det er silkemykt og svært elastisk. Om du trenger en god treningstights på lommer på låret så er dette den kuleste man kan skaffe seg. 
En annen supergod treningstights med lomme er vår Suave Tights: 
treningstights med lomme
Denne kjempemyke og deilige treningstightsen kommer med to lommer til mobiltelefon. Den har høyt liv, gir god bevegelighet og egner seg utmerket til styrketrening, yoga eller løping. Med andre ord, dette er en av de mest allsidige tights med lomme man kan skaffe seg denne sesongen!

Back to blog